VVS-service

VVS-service

När du behöver hjälp med VVS i Borlänge kan du vända dig till oss som har en lång erfarenhet inom branschen och som åtar oss alla typer av VVS-tjänster. När det kommer till VVS-arbeten ska du alltid anlita ett företag som har behöriga rörmokare i Borlänge som utför arbetet enligt rådande branschregler. Felaktigt installerade vattenledningar eller avloppsrör kan leda till vattenskador eller fuktskador som blir dyrbart att renovera. Dessutom kan försäkringsbolaget neka ersättning om arbetet inte är fackmannamässigt utfört vilket innebär att du får stå för kostnaderna själv.

 

När du behöver hjälp med VVS i Borlänge

Kontakta oss på Siljans VVS Entreprenad då du vill få VVS i Borlänge utfört korrekt och säkert av en behörig rörmokare i Borlänge. Vi kan åta oss alla typer av uppdrag som exempelvis indragning av vatten och avlopp i badrum, VVS arbeten i samband med en köksrenovering eller dra in vatten och avloppsrör till en tvättstuga. Vi kan också bistå dig då du ska installera vitvaror som exempelvis tvättmaskin och diskmaskin. Våra rörmokare installerar även luftkonditionering, värmeelement, golvvärme, varmvattenberedare och värmepump i Borlänge.

 

Vi åtar oss totalentreprenaden för ditt VVS-arbete.

Ska din bostadsrättsförening utföra ett stambyte kan ni anlita oss för totalentreprenaden. Vi samarbetar med flera behöriga hantverkare som bland annat elektriker, plattsättare och målare. Genom att låta oss ta totalentreprenaden för er VVS i Borlänge så slipper du all administration samtidigt som du spar tid. Dessutom ansvarar vi för alla kvalitetskontroller vilket gör att du kan vara säker på att det blir utfört enligt gällande branschregler. 


Fler tjänster vi utför

Anlita en behörig rörmokare i Borlänge!

Ska du dra in vatten och avlopp eller renovera ditt badrum kan du vända dig till oss som är specialister på VVS i Borlänge. Kontakta oss för mer information eller för att erhålla en kostnadsfri offert.