Vi erbjuder VVS-service i Borlänge med omnejd

När du ska renovera kök, badrum eller då du ska installera nya vitvaror som kräver anslutning till vatten och avlopp ska du alltid anlita en behörig rörmokare. Vi kan erbjuda dig VVS i Borlänge till konkurrenskraftiga priser och med branschenliga garantier.

Allt arbete med vatten, värme och avlopp, VVS i Borlänge, ska alltid utföras av behöriga rörmokare så att arbetet sker korrekt, med rätt material och enligt branschregler. Felaktigt installerade vattenledningar eller avloppsrör kan leda till stora och kostsamma konsekvenser i framtiden. Vatten- eller fuktskador är ofta mycket dyrbara att åtgärda och om arbetet inte utförts av en certifierad rörmokare kan försäkringsbolaget neka dig ersättning. Om du behöver hjälp med VVS i Borlänge kan du kontakta oss på Siljans VVS Entreprenad som har yrkesutbildade och certifierade rörmokare i Borlänge.

 

Våra VVS tjänster i Borlänge

Vi kan erbjuda privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar allt inom VVS-service i Borlänge. Vi kan åta oss totalentreprenaden då du ska utföra en badrumsrenovering genom trygga samarbeten med andra behöriga hantverkare inom yrkesgrupperna målare, plattsättare och elektriker. Vi kan också utföra stambyten, både i mindre privatfastigheter men också i flerfamiljshus och för bostadsrättsföreningar. Du kan även anlita våra rörmokare i Borlänge då du vill installera vitvaror i kök eller badrum. Vi kan utföra VVS i Borlänge i samband med nybyggnation, vid ombyggnad, tillbyggnad eller då du ska renovera din fastighet.

 

Installera värmepump i Borlänge

Planerar du att installera en värmepump i din fastighet för att minska dina uppvärmningskostnader och få ett bättre inomhusklimat kan du vända dig till oss. Våra rörmokare i Borlänge är specialister på att installera värmepumpar men även vattenburen golvvärme, värmeelement och varmvattenberedare. Genom att anlita vår professionella rörmokare kan du få arbetet utfört korrekt och säkert samtidigt som du får branschenliga garantier på vårt arbete. Som privatperson har du också möjlighet att göra ett skatteavdrag motsvarande 30 % av våra arbetskostnader. Avdraget görs direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med pengar.

 

Boka gratis hembesök med kunnig rörmokare i Borlänge

Vi som arbetar på Siljans VVS Entreprenad är yrkesutbildade och certifierade rörmokare i Borlänge som utfört hållbara VVS-arbeten i Borlänge under många år. Det innebär att vi har en stor kunskap och massor av erfarenhet som borgar för att vi kan åta oss alla typer av VVS-tjänster. Vi finns här för dig vare sig du behöver hjälp med installationer av vatten och avlopp, stambyte eller värmepumpar. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan lyssna in dina behov och lämna en offert för jobbet, utan några förpliktelser.

Anlita en behörig rörmokare i Borlänge!

Ska du dra in vatten och avlopp eller renovera ditt badrum kan du vända dig till oss som är specialister på VVS i Borlänge. Kontakta oss för mer information eller för att erhålla en kostnadsfri offert.