Om Siljans VVS Entreprenad

Om Siljans VVS Entreprenad

Siljans VVS Entreprenad är en rörfirma som kan erbjuda dig en hög servicenivå, skickliga rörmokare i Borlänge och ett perfekt utfört arbete!

Siljans VVS Entreprenad utför VVS i Borlänge med omnejd åt privatpersoner och företag. Vi kan åta oss alla typer av uppdrag som exempelvis installation av vatten och avlopp, installation av värmepump, varmvattenberedare men även vitvaror som tvättmaskin, diskmaskin och kylanläggningar.

En trygg och pålitlig leverantör av VVS

Med 12 års erfarenhet inom branschen kan du alltid känna dig trygg med att våra rörmokare i Borlänge utför arbeten enligt gällande branschregler för att uppfylla Boverkets strikta regler för VVS-installationer. Vi sätter även ett stort värde i att hålla det vi lovar vilket innebär att vi alltid är punktliga och skriver tydliga avtal som vi följer. Detta tillsammans med vår höga servicenivå har bidragit till att våra kunder har ett stort förtroende för oss som företag.

 

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med VVS-tjänster i Borlänge!


Tjänster på Rörmokare Borlänge

Anlita en behörig rörmokare i Borlänge!

Ska du dra in vatten och avlopp eller renovera ditt badrum kan du vända dig till oss som är specialister på VVS i Borlänge. Kontakta oss för mer information eller för att erhålla en kostnadsfri offert.

Anlita en behörig rörmokare i Borlänge!

Få offert

Här hittar du oss på webben