Värmepumpar

Värmepumpar

Har du tröttnat på höga uppvärmningskostnader och ett ojämnt inomhusklimat kan du välja att installera en värmepump i Borlänge. Vilken pump som passar din fastighet bäst beror på en rad olika faktorer. Om du vill ha hjälp med att hitta rätt värmepump kan du kontakta oss på Siljans VVS Entreprenad som är specialister på värmepumpar. Vi kan bistå dig genom hela processen, från projektering och rådgivning vid val av värmepump till färdig installation.

 

Varför installera en värmepump i Borlänge?

Genom att installera en värmepump kan du få ned dina uppvärmningskostnader med 50 till 80 procent. Det innebär att du kan spara in betydande summor på dina energikostnader samtidigt som du får ett jämnare inomhusklimat. Värmepumpar finns i flera olika utföranden som exempelvis bergvärme, luft/luft, luft/vatten och vatten/vatten. Vilken modell som passar din fastighet bäst beror på hur omgivningen ser ut. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök med oss så att vi kan inspektera din fastighets förutsättningar för att installera en värmepump.

 

Anlita oss för din installation av en värmepump i Borlänge

Vi på Siljans VVS Entreprenad har certifierade och behöriga rörmokare i Borlänge som är specialister på värmepumpar. Det innebär att vi utför vårt arbete säkert, korrekt och utifrån gällande branschregler. Våra duktiga rörmokare ser till att installationen sker med ett förstklassigt resultat så att du får maximal avkastning på din investering och därmed en kort återbetalningstid. Självklart lämnar vi också branschenliga garantier på vårt arbete så att du kan känna dig trygg även efter att vi installerat din pump. 


Fler tjänster vi utför

Anlita en behörig rörmokare i Borlänge!

Ska du dra in vatten och avlopp eller renovera ditt badrum kan du vända dig till oss som är specialister på VVS i Borlänge. Kontakta oss för mer information eller för att erhålla en kostnadsfri offert.